Om prosjektet

Prosjektet består av 12 flotte leiligheter fordelt på tre etasjer. Leilighetene er selveier og organisert i ett sameie, men er 2 separate leilighetsbygg med hver sin P-kjeller. Hver leilighet er tildelt en parkeringsplass i parkeringskjeller, som har heis til hvert etasjeplan. Det er også mulighet for 2 parkeringsplasser for enkelte av leilighetene.

På Sjølyst Terrasse kan man velge mellom leiligheter fra 98 til 143 kvm med innholdsrike planløsninger. Kvaliteter som vaskerom, boder/garderoberom, stort hovedbad og mulighet for 3 soverom eller forstue er bare noe av det man kan ha gleden av i prosjektets nøkkelferdige leiligheter.

 

 

HØY STANDARD OG MODERNE LØSNINGER

Sjølyst Terrasse innfrir de fleste forventninger til ny bolig og beliggenhet. Her oppfyller du drømmen om å bo nær fjorden, ønsket om høy standard og moderne løsninger, bo luftig og med ingen gjenboere. Ønsker du å prioritere tiden din til mindre husarbeid og mer tid til å gjøre det du vil, er valget enkelt.

 

BELIGGENHET

Langs gamle E6 på vei nordover langs fjorden ligger Sjølyst som en liten forstad til storbyen. Nybyggprosjektet Sjølyst Terrasse finner du her i et rolig og godt etablert boligområde ned mot sjøsiden. Her bor du sentralt, midt mellom Trondheim og flyplassen, med det du trenger i umiddelbar nærhet.

 

BYGGESTART

Byggestart er forventet i oktober med ferdigstillelse før jul 2019. Boligprosjektet leveres av Varmbo som er spesialister på prosjektering og bygging av trehus. Les mer om Varmbo på www.varmbo.no.

 

Det er fordeler med å kjøpe nytt

  • Flytt rett inn, ingen oppussing er nødvendig
  • Lave omkostninger
  • Fem års reklamasjonsrett
  • Mindre vedlikehold
  • Befaring etter 1 år og oppretting av eventuelle feil
  • God tid til å planlegge eget salg av bolig

 

Materialer

Bygget oppføres som et tradisjonelt plasstøpt betongbygg i kombinasjon med stål og treverk. Utvendig leveres panelte trefasader i kombinasjon med noen innslag av plater. Treverk i fasader er royalimpregnert, rekkverk kombinert med glass som vist på tegninger. Det er lagt vekt på minimalt med vedlikeholdsbehov ved valg av materialer. P-kjellere har støpt dekke og det er sportsboder og egne tekniske rom i anlegget. Bygget er prosjektert etter TEK 17. Alle leiligheter skal ha vannbåren varme som dekker min. 60% av boligens oppvarmingsbehov i kombinasjon med elektrisk oppvarming. Vannbåren varme er standard i alle våtrom og gang/stue/kjøkken.

 

KJØKKEN

 

 

Det er valgt kjøkken levert av Sigdal til prosjektet. I prisen ligger SCALA eller UNO Palett som er kjøkken der du kan velge fritt blant ca. 60 farger uten endringer i priser. Du kan også velge et bredt utvalg av laminat benkeplater. Det er valgt en hvitevarepakke bestående av separate kjøl og fryseskap integrert i innredning. Videre finner du kaffemaskin og et smart, ikke for stort vinskap. Selvfølgelig leveres også oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon platetopp. Det følger egne beskrivelser for kjøkkenleveranse sammen tegning – se salgsoppgaven. Leveransen kundetilpasses i egne møter med Sigdal.

 

BAD OG VASKEROM

 

 

Også her leveres det Sigdal produkter. Bad leveres med 120 cm innredning hvit melanin, dobbel vask og 4 skuffer. Over innredning leveres speil med integrert lys. For vaskerom leveres innredning type UNO hvit med høyskap og nedfelt kum i benkeplate. Vaskemaskin er prosjektert under benk, ferdig VA opplegg. Leveransen kundetilpasses i egne møter med Sigdal.