Området

Sjølyst er et godt sted å bo – et sted hvor folk trives og vil bo gjennom hele livet. Her er det tidlig vårstemning, nærhet til sjøen og marka sommer og vinter. Du har tilgang til det du trenger av servicetilbud og butikker, restauranter, skole, fritidstilbud og et rikt kulturliv. Klassisk pose og sekk – litt unna storbyens mas og kjas.

 

 

I NÆROMRÅDET

På Sjølyst har du matbutikk og restaurant i umiddelbar nærhet. Velger du sykkel eller bil så når du bl.a. legesenter, idrettsanlegg, barnehage, skoler og flere servicefunksjoner innen få kilometers omkrets. I gangavstand har du gode bussforbindelser med hyppige avganger både inn til Trondheim sentrum og videre nordover til flyplassen og Stjørdal sentrum.

 

 

NÆRHET TIL SJØEN OG NATUR

Malvik kommune byr på en stor variasjon i natur og turmulighetene er mange. Her finner du et stort nett av gode turstier og lysløyper som innbyr til alt fra en skitur vinterstid eller sykkeltur på sommeren. På Sjølyst bor du midt i smørøyet og har i tillegg fjæra samt badestrender like ved. Ta en tur opp til badekulpene i Homla eller legg opp til en aldri så liten topptur til det fine Vennafjellet.